catel9

Diete pentru caini si pisici sub forma de hrana  uscata sau umeda, de la Hill’s, Royal Canin si Farmina, pentru afectiuni cardiace, hepatice, renale, urinare, hipoalergii, obezitate, dentitie.

Hrana uscata pentru caini si pisici de la Royal Canin, Hill’s, Purina Pro Plan, Acana, Orijen, Equilibrio, Guabi, Biomill, Bosch, Mera Dog, N&D, Josera, Sabor, Pedigree, Sanabell, Kitekat, Whiskas, Chappi, Top cat, cat si sorturi economice. Totodata, va punem la dispozitie si hrana pentru pasari exotice si pasari domestice de curte, hrana pentru rozatoare si hrana pentru pesti si broaste testoase.

Hrana umeda pentru caini si pisici, conserve, plicuri, mousee-uri  de la Royal Canin, Hill’s, Purina Pro Plan, Reddy, Applaws, Schesir, Belcando, GranCarno, Carny, Pedigree, Kitekat, Whiskas, Chappi, Jelly, cat si sorturi economice.

Avem o gama foarte mare de recompense, de la biscuiti pentru catei, la oase presate din piele de vita, recompense cu pui, vita, curcan, peste, surimi, sushi, pana la recompense dulci cu ciocolata.

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *