SC Dream VET înfiinţată în anul 2008, având punctul de lucru în Bd. Ghencea nr.24, oferă servicii veterinare complete: cabinet veterinar, farmacie veterinară, cosmetică pentru animale, hrană şi accesorii.

Cabinetul veterinar amenajat într-un cadru de lucru plăcut şi cochet, este dotat cu aparatură performantă, de ultimă oră, necesară pentru stabilirea diagnosticului şi aplicarea tratamentului corespunzător. În cabinetul nostru vă oferim o gamă largă de examene paraclinice, ecografie veterinară, examene de laborator, vaccinare, deparazitare, intervenţii chirurgicale de la cele mai simple până la cele mai complicate, toate cererile fiind soluţionate la faţa locului de către doctorii noştri.

La noi în farmacie, puteţi găsi o gamă largă de medicamente veterinare, produse antiparazitare interne şi externe, suplimente, vitamine şi minerale, hrană şi accesorii pentru câini, pisici şi alte animale de companie, şi nu în ultimul rând, pentru animalele de fermă.

Salonul de cosmetică este nou, dotat cu echipamente performante, unde animalul dumneavoastră va beneficia de tuns, spălat, trimat, periat, tăiat unghii şi toaletat urechi, de către personal calificat şi în cele mai bune condiţii.